Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

8,6 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
8,7
Komfort
8,3
Lokalizacja obiektu
9,3
Udogodnienia
8,2
Personel
8,5
Stosunek jakości do ceny
8,5
Opinie
    Lidia
    pl
    10
    12 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl
    10
    13 października 2017
    Blisko i cicho.
    Świetna lokalizacja. Blisko starego miasta i dojazd z lotniska bardzo dogodny. Dobre śniadania. Polecam.
    Jacek
    pl
    5,8
    15 sierpnia 2017
    Szwedzkie ceny & sroga jakość
    Dziwne pokoje, zamówiliśmy 2 2-osobowe, dostaliśmy 2 pokoje w które upchano po 3 łóżka (w jednym spora kanapę), a pokoje małe, w środku duszno. Z naszego pokoju - bodajże 114 - jakże romantyczny widok na śmietnik. Łazienka dość sroga, między ścianą a wanną luka na grzejnik, brudno. W stylu późnego Gierka, za to cena skandynawska, nieadekwatna do jakości.
    Lokalizacja w pobliżu Starego Miasta, wygodny, zamykany parking, niezłe śniadania z dobrą kawą i owsianką. Możliwość skorzystania z komputera i drukarki.
    Maciej
    pl
    8,8
    22 czerwca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jakub.S
    pl
    10
    1 maja 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    ARTUR
    pl
    10
    26 kwietnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Rado
    pl
    8,3
    6 kwietnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Sandra
    pl
    10
    27 marca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Piotr
    pl
    8,3
    10 marca 2017
    Piotr, Polska, pobyt w lutym 2017
    W mojej ocenie w 3-gwiazdowym hotelu woda mineralna powinna być w cenie, a nie za 2,5euro/butelka
    Bardzo dobre śniadania
    Marcin
    pl
    9,0
    28 lutego 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    cendiman
    pl
    10
    6 grudnia 2016
    Za darmo.
    Żeby było za darmo.
    Tak. Było pięknie, a byłoby piękniej jakby było za darmo.
    Beata
    pl
    10
    13 listopada 2016
    Super location for decent price
    Trochę lepsze śniadanie by sie przydało,
    Świetna lokalizacja przy samej starówce.
    Aldona
    pl
    6,2
    7 września 2016
    Skromnie urzadzone pokoje, lazienka wymagajaca remontu.
    Dobra lokalizacja, blisko starego miasta. Smaczne ale malo urozmaicone sniadania.
    Maria
    pl
    7,5
    30 sierpnia 2016
    Śniadanie niesmaczne, produkty (ser, wędlina, ryba) marnej jakości. Bardzo niewygodna szafa w pokoju.
    Znakomite położenie blisko starówki.
    Paweł
    pl
    4,6
    24 sierpnia 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marek
    pl
    10
    16 sierpnia 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Maria
    pl
    10
    5 sierpnia 2016
    Very nice hotel
    Bardzo miła obsługa, dobra lokalizacja i smaczna kuchnia.
    Andrzej
    pl
    10
    2 sierpnia 2016
    Numer 1 w Tallinie
    Lokalizacja super Bardzo miły personel Smaczne jedzenie Przytulny pokój i komfortowe łóżka Gorąco polecam
    Jaroslaw
    pl
    7,9
    31 lipca 2016
    Wszystko ok, lokalizacja barzdo dobra, polecam. PS. Nie jestem z Łotwy, ale stamtąd rezerwowalismy.
    Paweł
    pl
    5,0
    30 lipca 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii